Щороку я помічаю, що мені бракує світла і це впливає на мій настрій. Цього року я вирішив виправити це за допомогою Luminette. Перевага в тому, що ви не знаходитесь перед екраном, доки ними користуєтесь, тому можете спокійно зібратися вранці або поснідати в окулярах. Це дуже зручно :)

21 грудня 2020 року

"Я користуюсь Luminettes з початку жовтня 2020 року, щоб позбутися своєї сезонної депресії. Поки що у мене немає симптомів СД, незважаючи на зміну часу (зимовий час) і те, що сонце заходить о 16:30. Це по-перше. Я вражена. Я більш енергійна і більше часу почуваю себе вільною та радісною. Також я набагато краще сплю. Маю додати, що я припинила вживати кофеїн, який також допомагає. Luminettes набагато кращі за лампи. Я ношу їх щоранку і тепер не витріщаюсь на лампу. Мій настрій справді покращився. Вони дуже зручні та прості у використанні. Я кладу їх на верхню частину своїх окулярів. Вони легко заряджаються і ними можна користуватися, не заряджаючи їх кожен день. Усі, хто бачить, як я їх ношу (коли я відвідую онлайн зустрічі, коли йду до стоматолога, тощо), запитують мене, чи це дійсно працює. Люди вважають, що це гарно і їм це дуже цікаво, бо в сім'ї завжди є хтось із СД, або вони самі страждають від цього розладу. Тож насправді, жодних скарг, можу сказати лише хороше про мої Luminettes, які зараз такі ж дорогоцінні для мене, як і мій мобільний телефон. Мерсі!"

21 грудня 2020 року

"Відмінні окуляри для світлової терапії. Я використовую їх щоранку щойно прокидаюся. Я страждаю від сезонної депресії кілька років, але завдяки Luminettes я відчуваю, що перепадів настрою набагато менше восени та взимку. Я використовую їх із середини осені до кінця березня. Я звик користуватися лампою для світлової терапії, але було досить незручно постійно знаходитися біля неї. З Luminettes я можу без проблем займатися своїми справами. Я дуже задоволений!"

21 грудня 2020 року

Щороку прихід осені у мене асоціювався з депресією, втомою, тривалим сном і виснаженням у другій половині дня! Я говорила про це з лікарем, який порадив мені спробувати Luminette. Я вирішила придбати їх і використовувати щоранку. Отже, снідаю я з Luminette без будь-якого дискомфорту протягом 20 хвилин. Це дозволяє мені пересуватися і бачити, що я роблю, на відміну від старих пристроїв на столі, які, згідно з проведеними дослідженнями, були марними, оскільки світло світлодіодів не надходило вище рівня голови і, отже, не досягало сенсорів ока ... Тепер я відчуваю себе здоровою протягом дня, і якщо взимку я відчуваю втому після обіду, я знову роблю сеанс. Таким чином, моє тіло перестає виробляти мелатонін і моя енергія повертається, я відчуваю себе краще і маю кращий настрій!

21 грудня 2020 року

У мене фіброміалгія, серйозні проблеми зі сном і очевидна нестача енергії, коли заходить сонце. Мій невролог порекомендував ваші окуляри. Я у захваті, у мене більше енергії, але, на жаль, це не впливає на мій біль. Але оскільки я в кращій формі, я думаю, що це справді чудово! Осінь і зима мене вже не лякають мене завдяки цим окулярам. Я готовий до зустрічі з ними! Я справді рекомендую їх і я не можу зупинитися розповідати про це всім навколо.

21 грудня 2020 року

Мені призначив ці окуляри невролог для боротьби з розладами сну та епілепсією, і тепер я вже не можу без них. Той факт, що це окуляри, дуже практичний, оскільки ви можете чимось займатися (наприклад, чистити зуби, обідати, читати чи навіть починати працювати). Вони доставляються у дуже практичному чохлі для зберігання та/або для подорожей. Я просто не рекомендую використовувати їх у темній кімнаті.

21 грудня 2020 року

Після 5 днів використання моїх luminette я вже відчуваю себе краще ... Спробуйте, і ви ніколи не захочете їх знімати. Я ношу їх протягом 3 років восени по 20 хвилин щодня ... під час сніданку

21 грудня 2020 року

Я дуже задоволена luminette! (У мене luminette 3). У мене покращились цикли сну і вони допомагають мені прокидатися вранці (як і кава). Плюс, їх легко носити. Щоранку я кажу собі, що вчинила правильно, купивши їх! Рекомендую!

21 грудня 2020 року

"Я в захваті від моделі 2. Luminette прості у використанні, дозволяють мені бути активною вранці та допомагають заснути. Мій невролог дав хорошу пораду! Я, мабуть, скоро придбаю модель 3 ..."

21 грудня 2020 року

Я придбав luminettes 3 у березні 2020 року і я вже не можу обійтися без них, вони ідеально підходять для боротьби з десинхронією або розладами сну.

21 грудня 2020 року

Я користуюся ними уже рік. Їх мені порекомендував терапевт і я відчуваю значне поліпшення свого настрою та відсутність втоми.

21 грудня 2020 року

Я роками страждав від сезонної депресії, тому вирішив спробувати світлову терапію, щоб компенсувати відсутність зимового сонячного проміння і обрав модель "окулярів" для зручності у своїй ранковій рутині і щоб не доводилося залишатися приклеєним до світлової панелі. Результати були швидкими, звичайна млявість і загальна втома майже зникли, і ще одна перевага, яку я не передбачив, полягала в тому, що тенденція, пов'язана з проблемним сном ввечері також зникла, можливо, через перебудову циркадного ритму ... Загалом, це інвестиція, але я зовсім не шкодую про це, і моя дружина теж почала ними користуватися!

21 грудня 2020 року

Раніше у мене була маленька світлова скринька Phillips і сидіти під правильним кутом, відстанні та в конкретний часом було складно. З окулярами мені не доведеться турбуватися про будь-яку з цих речей. Я просто надягаю їх, натискаю кнопку і ношу, поки вони не вимкнуться. Простота у використанні, незалежно від того, чи я ношу окуляри чи контакти. Крім того, це не викликає головний біль, як світлова скринька Phillips! У моєму домогосподарстві майже чотири людини щодня їх носять - незабаром я куплю другу пару! (Двоє з нас мають розлад сну, і всі, схоже, покращують свій настрій!)

21 грудня 2020 року

Використовується в медицині проти депресії. Ці окуляри значне покращили ситуацію. Зручно носити, світло покращує мій настрій, приносить мені затишок, і вони дуже корисні.

21 грудня 2020 року

Ви повинні одягти їх відразу після пробудження, бо про Luminette швидко забувають і починають займатися своїми справами. Уже після першого використання ви почуваєтесь більш бадьорим і середньоранкові або денні спади настрою швидко зникають. Я вражена.

21 грудня 2020 року

Я користуюсь ними вже більше десяти років ... luminette завжди допомагали мені "досягти балансу" під час нічних або ранкових змін на роботі ... вам швидко стане краще. Надійний і простий у використанні продукт.

21 грудня 2020 року

Я купила Luminette щоб побороти зимову депресію. Я використовую Їх щоранку коли Я прокидаюся. Мені подобається у Luminette те, що я можу вибрати тривалість сеансу (20, 30 або 60 хвилин) залежно від моєї доступності та від того, що я можу займатися своїми справами під час сесії (не потрібно залишатися перед лампою, поставленою на столі). Після кількох днів використання, я вже помітила результат: більше немає депресії в сірі та дощові дні. З часом я відчувала себе менш втомленою і маю більше енергії. я дійсно рекомендую Люмінет

21 грудня 2020 року

Роками я страждала від сезонної депресії. Медичні працівники (лікар загальної практики, психіатр, психолог та фармацевт) порадили мені використовувати світлотерапію для поліпшення свого стану восени та взимку. Я довго вагалася, а потім відкрила для себе Люмінет. Я використовую їх вранці або під час справ (сніданок, чищення зубів ...), або коли читаю. Після сеансу я маю набагато більше енергії та мотивації, щоб зустріти день. Це дуже практично, оскільки їх можна носити одночасно з моїми окулярами або окулярами для комп’ютера. Вони зроблені з досить жорсткого пластику, але здаються міцними. Вони досить швидко заряджаються. Індикатор зарядки повідомляє, коли окуляри зарядилися. Після зарядки їх можна використовувати близько 10 разів. Є 3 режими. Чим потужніше світло, тим коротший час сеансу. Дуже практичним є те, що вам не потрібно стежити за часом, тому що вони самі відключаються після закінчення сеансу. Єдиний невеликий "мінус" полягає в тому, що найпотужніший режим може бути занадто яскравим, в той час коли навколишнє світло слабке. Я б рекомендувала цей товар без вагань, оскільки він дає мені справжній моральний поштовх протягом коротких днів.

21 грудня 2020 року
Preview video 2
Play button Play button hover
Preview video 2
Preview video 3
Play button Play button hover
Preview video 3

Наш веб-сайт використовує файли cookie для кращого перегляду. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашим використанням файлів cookie