"Hvert år legger jeg merke til mangelen på lys og det påvirker humøret mitt. I år har jeg funnet løsningen på dette med Luminette. Fordelen er at du ikke sitter fast forann en skjerm mens du bruker de, så du kan gjøre deg klar om morgenen eller spise frokost med brillene på. Det er veldig praktisk :)"

21 desember 2020

"Jeg har brukt Luminetter siden begynnelsen av oktober 2020 for å håndere en Sesongbaserte forstyrrelse (SAD). Så langt, har jeg ingen symptomer for SAD, til tross for tidsforskjellen (vintertid) og at solen går ned klokken 4:30 PM. Det er første gang. Jeg er overrasket. Energinivået mitt har økt og jeg føler meg fri og glad mesteparten av tiden. Jeg sover også mye bedre. Jeg må legge til at jeg sluttet med koffein, som også har hjulpet. Luminetter er mye, mye bedre enn lampene. Jeg bruker de hver morgen uten å måtte stirre på lampen. Humøret mitt har forbedret seg betraktelig. De er veldig enkle å bruke. Jeg bruker de over brillene mine. De lader enkelt og de kan brukes uten å måtte plugge de i hver dag. Alle som ser meg bruke de (når jeg deltar på online møter, når jeg går til tannlegen, etc) spør meg om de virker. Folk synes de er pene og de viser stor interesse fordi de alltid har noen i familien family med SAD, eller som er påvirket av denne forstyrrelsen selv. Så jeg har virkelig ingen klager, kun gode ting å si om mine Luminetter som er like verdifulle nå som min mobiltelefon. Merci!"

21 desember 2020

"Utmerkede lysterapi briller. Jeg bruker de hver morgen når jeg våkner. Jeg har slitt med sesongbasert depresjon i flere år, men takket være Luminetter har jeg kjent en effekt på mine humørsvingninger særlig om høsten og vinteren. Jeg bruker de fra midt på høsten til slutten av Mars. Jeg brukte å ha en lysterapi lampe, men det var ganske begrensende å måtte tilbringe så mye tid forann den hele tiden. Med mine Luminetter kan jeg fortsette med alle mine gjøremål uten problemer. Jeg er veldig fornøyd!"

21 desember 2020

"Hvert år betyr det å bevege seg ut av høsten for meg depresjon, trøtthet, sove lenge og utslitthet på ettermiddagen! Jeg snakket med en lege som anbefalte meg å prøve Luminette. Så jeg bestemte meg for å kjøpe de og bruke de hver morgen. Så , jeg spiser frokosten min med Luminette på, uten noe form for ubehag, i 20 minutter. Det gjør det mulig for meg å bevege meg fritt og se hva jeg gjør, i motsetning til de gamle enhetene som bare stod på bordet, og som i følge studier, var ubrukelige fordi lysstyrken av lampene ikke nådde høyere enn hodenivå og derfor ikke nådde frem til øye-sensorene... Nå føler jeg meg sunn og frisk gjennom dagen, og dersom jeg føler meg trøtt etter lunsj om vinteren, gjennomfører jeg en økt igjen. På denne måte stopper kroppen min å produsere melatonin og energien min kommer tilbake, Jeg føler meg bedre og er i et mye bedre humør!"

21 desember 2020

"Jeg har fibromyalgi, store søvnvansker, og en åpenbar manger på energi når solen forsvinner. Nevrologen min anbefalte brillene dine. Jeg er svært fornøyd, jeg har mer energi, men uheldigvis påvirker de ikke smertene mine. Men siden jeg er i bedre form, synes jeg det er fantastisk! Høsten og vinteren skremmer meg ikke lenger takket være disse brillene. Jeg er klar for de! Jeg anbefaler de på det sterkeste og jeg kan ikke stoppe meg selv fra å snakke om de til alle rundt meg."

21 desember 2020

"Jeg fikk de på resept av nevrologen min for søvnvansker og epilepsi, og nå klarer jeg meg ikke uten de lenger. De at de er briller er veldig praktisk fordi du kan gjøre ting (som å pusse tennene, spise lunsj, lese eller til og med jobbe). De leveres med et veldig praktisk deksel for lagring og/eller for reising. Jeg anbefaler bare ikke å bruke de i et mørkt rom."

21 desember 2020

"Etter å ha brukt min Luminette i 5 dager, føler jeg meg allerede bedre... Prøv de nå og du kommer aldri til å slutte å bruke de. Jeg har gått med de hver høst i 3 år i 20 minutter hver dag ... Mens jeg spiser frokost"

21 desember 2020

"Jeg er veldig fornøyd med Luminette! (Jeg har Luminette 3). Jeg sover bedre og de hjelper meg med å våkne om morgenen (i tillegg til kaffe). Pluss de er enkle å gå med. Hver morgen forteller jeg meg selv at jeg gjorde det rette ved å kjøpe de! Jeg anbefaler dem!"

21 desember 2020

"Jeg er svært fornøyd med modell 2. Luminette er enkel å bruke og gjør det mulig for meg å være aktiv om morgenen og gjør det enklere å sovne. Nevrologen min ga meg et godt råd! Jeg kommer sannsynligvis til å bytte til modell 3 i fremtiden…"

21 desember 2020

"I har hatt mine Luminette 3 siden mars 2020 og jeg klarer meg ikke uten dem lenger, de er perfekte for jet lag eller søvnvansker."

21 desember 2020

Jeg har hatt de i et år nå. De ble anbefalt til meg av psykologen min, og jeg føler en forbedring av humøret mitt og utmattelsen.

21 desember 2020

"Jeg har lidd av sesongbasert depresjon i mange år, så jeg bestemte meg for å prøve lysterapi for å kompensere for mangelen på vinter sollys, og jeg valgte ""brille"" modellen på grunn av at jeg vil være i stand til å holde på med min morgensrutine og ikke måtte sitte limt til et lyspanel. Resultatene kom raskt, den vanlige slappheten og generelle trøttheten har nesten forsvunnet og en annen fordel som jeg ikke hadde sett for meg var at min tendens til å slite med å få sove om kvelden også forsvant, sannsynligvis på grunn av en justering av søvnrytmen... Alt i alt var det en investering, men jeg angrer ikke i det hele tatt, og min kone har også begynt å bruke de!"

21 desember 2020

"Jeg hadde en liten Phillips lysboks før, og det var et styr å sitte i riktig vinkel, distanse, og tid. Med disse trenger jeg ikke å bekymre meg dette. Jeg bare tar de på, trykker på knappen, og går med de til de slår seg av. Enkle å bruke uansett om jeg har på meg briller eller kontaktlinser. I tillegg gir de meg ikke en hodepine slik som Phillips lysboksen gjorde! Vi har nesten 4 personer i husholdningen som går med disse hver dag — jeg kommer til å kjøpe et par til snart! (To av oss har tidligere hatt søvnvansker og alle virker til å være i bedre humør!)"

21 desember 2020

"Medisinsk bruk for depresjon. Disse brillene har gitt meg en betydelig forbedring. Ikke ubehagelige å ha på seg, lyset forbedrer humøret mitt, gir meg komfort, og er svært nyttige."

21 desember 2020

"Du burde bruke disse med en gang du står opp, Luminette er glemmes lett og du kan fortsette med det du driver med. Fra første gang du bruke de vil du raskt føle deg mer våken og ettermiddagsslappheten forsvinner raskt. Veldig imponert."

21 desember 2020

"I har vært en bruker i over ti år... Luminette har alltid hjulpet meg å finne ""balansen"" under natt- eller morgenskift på jobb ... Du føler deg raskt mye bedre. Pålitelig produkt og enkelt å bruke."

21 desember 2020

"Jeg kjøpte Luminette for å hjelpe meg å bekjempe vinterdepresjoner. Jeg bruker de hver morgen når jeg står opp. Det jeg liker med Luminette er at jeg kan velge lengden på økten (20, 30 eller 60 minutter) etter hva jeg har tid til, og at jeg kan fortsette med mitt under hele økten (ingen behov for å sitte foran en lampe på bordet). Etter et par dagers bruk, har jeg allerede merket resultater: Ingen flere depresjoner på grå og regnfulle dager. Over tid, har jeg følt meg mindre trøtt og har mer energi. Jeg vil virkelig anbefale Luminette."

21 desember 2020

"I flere år, har jeg slitt med sesongbasert depresjon. Jeg har blitt anbefalt av profesjonelle (allmennlege, psykiater, psykolog og farmasøyt) at jeg burde bruke lysterapi for å forbedre sinnstilstanden min om høsten og vinteren. Jeg nølte lenge helt til jeg oppdaget Luminette. Jeg bruker de om morgenen, enten mens jeg holder på med mitt (frokost, pusse tennene...) eller mens jeg leser. Etter økten har jeg mye mer energi og motivasjon til å møte dagen. De er veldig praktiske fordi de kan brukes sammen med brillene mine eller databriller. De er laget av temmelig smal plastikk, men de virker solide. De lader ganske raskt. En ladeindikator forteller deg når de er fulladet. Når de er fulladet, kan de brukes omtrent 10 ganger. De har 3 moduser. Dess sterkere lys, dess kortere er økten. Det som er veldig praktisk er at du ikke trenger å passe tiden fordi Luminette slår seg av automatisk når økten er over. Den eneste lille ""ulempen"" er at den sterkeste modusen kan være i meste laget når lyset rundt en er svakt. Jeg nøler ikke med å anbefale dette produktet, siden det har gitt meg en skikkelig moral boost på korte dager."

21 desember 2020
Preview video 2
Play button Play button hover
Preview video 2
Preview video 3
Play button Play button hover
Preview video 3

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å gjøre surfingopplevelsen din bedre. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du bruken av informasjonskapsler