lucimed

Et firma som innoverer med lys.

Vår Ambisjon

Hos Lucimed, er vårt mål at levere innovative produkter
som bruker lysets fordele til at forbedre din helse.

lum-glasses

Luminette, Den alternative lys terapi.

Investorene hadde en simpel observasjon som start punkt: Lys terapi bokse er effektive men upraktiske. De er besværlige at flytte rundt på og ender fort på loftet eller i boden.

Derfor prøvde de at utvikle en lys terapi enhet som kan blive brukt mens man er på farten, som tillot at brukerne kunne fortsette med dagens gjøremål uten at miste et sekund av lys. Enheten måtte være like effektiv, men samtidig også mye mer praktisk.

Luminette ble lansert i 2006, etter fire års forskning på University of Liege (Belgia). Den er et resultat av samarbeide mellom to forskningsområder; søvn medisin og optisk fysisk.

Une équipe jeune et dynamique, à votre service.

Eric Delloye Lucimed

Eric Delloye

Directeur général

Louis Grauls Lucimed

Louis Grauls

Responsable marketing

Laurence Andre Lucimed

Laurence Andre

Représentante médicale

Angelique Retamar Lucimed

Angelique Retamar

Assistante commerciale

Et team av oppfinnere og vitenskapelige rådgivere

Robert Poirrier

Robert Poirrier

Professor Robert Poirrier er en nevrolog og direktør for søvnlaboratorium ved Universitetssykehuset i Liege. Han er ledende spesialist i Belgia i søvn-våkne mønstre. Han har bidratt til utgivelsen av over 50 kliniske studier.

Yvon Renotte

Yvon Renotte

Lege Yvon Renotte er fysiker og tidligere direktør i optikk laboratoriet ved Universitetet i Liege. Han er ledende spesialist i feltet for optisk fysikk og fotonikk.

Vincent Moreau

Vincent Moreau

Lege Vincent Moreau har en doktorgrad i fysikk. Han har spesialisert seg på optisk fysikk og luftfartsteknologi.

Gilles Vandewalle

Gilles Vandewalle

Lege Gilles Vandewalle har et stipendiat ved FNRS (det belgiske National Foundation for Scientific Research). Han spesialiserer seg på studiet av søvn/våkne mekanismer. Han har også erfaring med lyseffekten ved oppvåkning og tenkeprosesser.

Daniel Neu

Daniel Neu

Daniel Neu er lege og spesialist i sovemedisin og nevropsykiatri. Han behandler søvnforstyrrelser og arbeider ved Brugmann universitetssykehus

La fabrication

Produksjon

Vi er stolte av det faktum at Luminette er 100% belgisk ! Luminette ble unnfanget og designet av det meget kreative studio Design Inov i Villers-le Bouillet.

Den er montert hos Connectgroup ved Ypres, et firma som spesialiserer seg på produksjon av medisinske produkter.

La fabrication
La fabrication
La fabrication
La fabrication
La fabrication

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å gjøre surfingopplevelsen din bedre. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du bruken av informasjonskapsler