Elk jaar merk ik het gebrek aan licht en het effect daarvan op mijn humeur. Dit jaar vond ik er de oplossing voor met Luminette. Het voordeel is dat je niet vastzit voor een scherm terwijl je het gebruikt, dus kun je 's morgens klaarmaken of ontbijten met de bril op. Het is zeer handig :)

21 December 2020

Ik gebruik Luminette sinds begin oktober 2020 om te helpen met mijn seizoensgebonden depressies. Tot zo ver heb ik nog geen symptomen gemerkt, ondanks de tijdsverandering (wintertijd) en het feit dat de zon ondergaat om 16u30. Dat is de eerste keer. Ik sta versteld. Mijn energieniveau is hoger en ik voel me meestal vrij en vrolijk. Ik slaap ook veel beter. Ik moet zeggen dat ik ook gestopt ben met caffeïne, wat natuurlijk ook helpt. Luminette is veel beter dan de lampen. Ik draag hem iedere ochtend, zonder dat ik naar een lamp hoef te kijken. Mijn humeur is echt verbeterd. Hij is erg handig en eenvoudig te gebruiken. Ik zet hem bovenop mijn bril. Hij is eenvoudig herlaadbaar en kan gebruikt worden zonder hem iedere dag te moeten opladen. Iedereen die me ermee ziet (tijdens online vergadering, als ik naar de tandarts ga, enz.) vraagt me of het werkt. Mensen vinden hem mooi en zijn erg geïnteresseerd, ze hebben namelijk altijd wel iemand in de familie met seizoensgebonden depressies, of worden er zelf door getroffen. Dus geen klachten, alleen maar goeds over mijn Luminette, die me nu even dierbaar is als mijn telefoon. Merci!

21 December 2020

Een uitstekende lichttherapiebril. Ik gebruik hem elke ochtend als ik wakker word. Ik lijd al enkele jaren aan seizoensgebonden depressies, maar dankzij de Luminette voel ik de effecten van mijn stemmingsstoornissen veel minder in de herfst en de winter. Ik gebruik hem vanaf de herfst tot eind maart. Vroeger had ik een lichttherapielamp, maar ik werd het beu om er de hele tijd voor te moeten zitten. Met mijn Luminette kan ik zonder problemen mijn werk doen. Ik ben zeer tevreden!

21 December 2020

Elk jaar opnieuw betekent de komst van de herfst voor mij depressie, vermoeidheid, lang slapen en uitgeput raken in de namiddag! Ik sprak erover met de dokter, die me aanraadde om de Luminette te proberen. Ik besloot hem te kopen en hem elke ochtend te gebruiken. Ik draag de Luminette tijdens het ontbijt voor zo'n 20 minuten, zonder enig ongemak. Het geeft me de mogelijkheid om in beweging te blijven en te zien wat ik doe. Dit was niet mogelijk met de oude apparaten die op tafel bleven staan en die, volgens studies, compleet nutteloos waren omdat het licht van de LED's niet van hoger dan hoofdhoogte kwam en dus ook de sensoren van de ogen niet bereikte... Nu voel ik mij overdag fit en gezond, en als ik mij in de winter na de lunch moe voel, doe ik opnieuw een sessie. Op deze manier stopt mijn lichaam met het produceren van melatonine en komt mijn energie terug, ik voel me beter en gelukkiger!

21 December 2020

Ik heb fibromyalgie, slaapproblemen en een duidelijk gebrek aan energie als de zon ondergaat. Mijn neuroloog raadde mij uw bril aan. Ik ben er zeer blij mee, ik heb meer energie, maar helaas heeft dit geen invloed op mijn pijn. Omdat ik echter in vorm ben, vind ik het geweldig! De herfst en de winter schrikken me niet meer af. Ik ben klaar om ze te trotseren! Ik raad het echt aan en ik kan niet ophouden met erover te praten.

21 December 2020

Ik kreeg het voorgeschreven door mijn neuroloog voor mijn slaapstoornissen en epilepsie, en nu kan ik niet meer zonder. Het feit dat het een bril is, is erg handig, want je kunt er alles mee doen (zoals je tanden poetsen, lunchen, lezen of zelfs werken). Hij wordt geleverd met een zeer praktische opberghoes voor onderweg. Ik raad alleen niet aan om ze in een donkere kamer te gebruiken.

21 December 2020

Na 5 dagen gebruik voel ik me al beter... Probeer het en je zult er nooit mee stoppen. Ik draag hem al 3 jaar in de herfst, zo'n 20 minuten per dag ... tijdens het ontbijt.

21 December 2020

Ik ben erg blij met de Luminette! (Ik heb de Luminette 3). Ik heb betere slaapcycli en de bril helpt me 's morgens om goed wakker te worden (net als een kopje koffie). Het is ook eenvoudig te dragen. Elke ochtend herinner ik me dat ik er goed aan heb gedaan om het te kopen! Ik raad het zeker aan!

21 December 2020
Klant avatar
Christopher T.
Review on Facebook Customer reviews 5 stars

Ik ben erg tevreden met model 2. De Luminette is gebruiksvriendelijk en geeft me de mogelijkheid om 's morgens actief te zijn en makkelijker in slaap te vallen. Mijn neuroloog heeft me goed advies gegeven! Ik zal waarschijnlijk in de toekomst overschakelen naar model 3...

21 December 2020

Ik heb mijn Luminette 3 sinds maart 2020 en ik kan niet meer zonder, het is perfect voor jetlag of slaapstoornissen.

21 December 2020

Ik heb hem nu een jaar. Hij werd me aangeraden door mijn therapeut, en ik voel een echte verbetering in mijn humeur en vermoeidheid.

21 December 2020

Ik lijd al jaren aan seizoensgebonden depressies, dus besloot ik lichttherapie te proberen om het gebrek aan winterzon te compenseren. Ik koos voor het 'brilmodel' omdat ik gemakkelijk mijn ochtendroutine kan doen en niet gekluisterd hoef te blijven aan een lichtpaneel. De resultaten waren er snel, mijn algemene traagheid en vermoeidheid zijn bijna helemaal weg en de neiging om 's avonds moeilijk in slaap te vallen is ook verdwenen, iets wat ik niet had verwacht. Waarschijnlijk is dit een gevolg van de aanpassing van het circadiane ritme... Het een investering, maar ik heb er helemaal geen spijt van, zelfs mijn vrouw is het ook gaan gebruiken!"

21 December 2020

Ik had vroeger een kleine Phillips lichtbak en het was een heel gedoe om de juiste hoek, de juiste afstand en de juiste tijdsduur te vinden. Met de Luminette hoef ik me geen zorgen te maken. Ik doe hem gewoon op, druk op de knop, en draag hem tot hij uit gaat. Gemakkelijk te gebruiken, of ik nu mijn bril of lenzen draag. Ik krijg er ook geen hoofdpijn van zoals van de Phillips lichtbak! Er zijn 4 mensen in mijn huishouden die hem elke dag dragen - ik zal er binnenkort een tweede kopen! (Twee van ons hebben een slaapstoornis en iedereen lijkt er een humeurboost van te krijgen!)

21 December 2020

Medisch gebruikt voor depressie. Deze bril leverde me een aanzienlijke verbetering op. Niet onhandig om te dragen, het licht verbetert mijn stemming, brengt me comfort, en is zeer nuttig.

21 December 2020

Je moet dit doen zodra je opstaat, je vergeet al snel dat je de Luminette op hebt en je kunt je dag verderzetten. Vanaf de eerste keer, voel je je al wakkerder, en de dipjes halverwege de ochtend of namiddag verdwijnen snel. Echt onder de indruk.

21 December 2020

Ik gebruik het al meer dan tien jaar... de Luminette heeft me altijd geholpen om in "balans" te komen tijdens mijn nacht- of ochtenddiensten op het werk... je voelt je heel snel beter. Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product.

21 December 2020

Ik heb de Luminette gekocht om mijn winterblues te bestrijden. Ik gebruik hem elke ochtend als ik opsta. Wat ik zo prettig vind aan de Luminette is dat ik de duur van de sessie kan kiezen (20, 30 of 60 minuten), afhankelijk van mijn beschikbaarheid, en dat ik tijdens de sessie gewoon mijn ding kan doen (ik hoef niet voor een lamp te blijven zitten die op tafel staat). Na een paar dagen gebruik heb ik al resultaat gemerkt: geen depressie meer op grijze en regenachtige dagen. Na verloop van tijd voelde ik me minder moe en heb ik nu meer energie. Ik raad de Luminette echt aan.

21 December 2020

Al jaren heb ik last van seizoensgebonden depressies. Professionals uit de gezondheidszorg (huisarts, psychiater, psycholoog en apotheker) hebben mij aangeraden om lichttherapie te gebruiken om mijn toestand in de herfst en de winter aan te pakken. Ik heb lang geaarzeld en toen ontdekte ik de Luminette. Ik gebruik hem 's morgens, tijdens mijn bezigheden (ontbijt, tanden poetsen...) of als ik aan het lezen ben. Na de sessie heb ik veel meer energie en motivatie om de dag verder te zetten. Het is heel praktisch omdat ik hem tegelijk met mijn bril of computerbril kan dragen. Hij is gemaakt van een vrij harde kunststof, maar lijkt zeer sterk te zijn. Hij laadt ook vrij snel op. Een oplaadindicator laat je weten wanneer hij klaar is. Eenmaal opgeladen, kan hij ongeveer 10 keer gebruikt worden. Er zijn 3 standen. Hoe krachtiger het licht, hoe korter de belichtingstijd. Het is erg handig dat je niet op de tijd hoeft te letten, want hij gaat vanzelf uit als de sessie voorbij is. Het enige kleine "nadeel" is dat de krachtigste stand nogal verblindend kan zijn als het omgevingslicht zwak is. Ik zou dit product zeker aanbevelen, omdat het me een echte morele oppepper geeft tijdens de korte dagen."

21 December 2020
Preview video 2
Play button Play button hover
Preview video 2
Preview video 3
Play button Play button hover
Preview video 3

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring beter te maken. Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies