"”Hvert år bemærker jeg manglen på lys, og det påvirker mit humør. I år fandt jeg løsningen til at afhjælpe dette med Luminette. Fordelen er, at du sidder ikke fast foran en skærm, mens du bruger den, så og du kan gøre dig klar om morgenen eller spise morgenmad med brillerne på. Det er meget praktisk :) """

21. décembre 2020

"Jeg bruger Luminettes siden begyndelsen af ​​oktober 2020 til at håndtere min sæsonmæssige affektive Sygdom (SAD). Indtil videre har jeg ingen symptomer på SAD, på trods af tidsændring (vintertid) og solen forsvinder kl. 16:30. Det er en første. Jeg er forbløffet. Mit energiniveau er steget, og jeg føler fri og glad det meste af tiden. Jeg sover også meget bedre. Jeg må tilføje, at jeg stoppede koffein, hvilket også hjælper. Luminetter er langt, langt bedre end lamperne. Jeg bærer dem hver morgen uden at være forpligtet at stirre på lampen. Mit humør er virkelig blevet bedre. De er meget praktiske og nemme at bruge. Jeg satte dem på toppen af ​​mine briller. De genoplader let, og de kan bruges uden at tilslutte dem hver dag. Alle, der ser mig iført dem (når jeg deltager i online møder, når jeg går til tandlægen, etc) spørger mig, om det fungerer. Folk synes, det er smukt, og de er meget interesserede, fordi de har altid nogen i deres familie med SAD, eller de er ramt af denne lidelse dem selv. Så virkelig, ingen klager, kun gode ting at sige om mine Luminettes, som er lige så dyrebare nu som min mobiltelefon. Tak!"

21. décembre 2020

"Fremragende lysterapi briller. Jeg bruger dem hver morgen, når jeg vågner op. jeg Har lidt af sæsonmæssig depression i flere år, men takket være Luminettes har jeg følt det effekten af min stemningsforstyrrelser meget mindre om efteråret og vinteren. Jeg bruger dem fra midten af efteråret til slutningen af marts. jeg plejede at har -en lysterapi lampe, men det var ret restriktivt at holde sig foran den hele tiden. Med min Luminettes Jeg kan gå rundt i min virksomhed uden problemer. Jeg er meget tilfreds!"

21. décembre 2020

"Hvert år betyder det kommende efterår for mig depression, træthed, lang søvn og og udmattelse om eftermiddagen! Jeg talte om det til lægen, der rådede mig til at prøve Luminette. Jeg besluttede at købe den og bruge den hver morgen. Så jeg spise min morgenmad med Luminette tændt uden noget ubehag i 20 minutter. Det giver mig mulighed for det flytte rundt og se, hvad jeg laver, i modsætning til de gamle enheder, der opholdt sig på bordet, og som ifølge de gennemførte undersøgelser var ubrugelige, fordi lysstyrken på lysdioderne kom ikke fra højere end hovedniveau og nåede derfor ikke lysnettet øjets sensorer ... Nu føler jeg mig sund og sund om dagen, og hvis jeg om vinteren føler mig træt efter frokost, gør jeg en Jeg laver en session igen. På denne måde holder min krop op med at producere melatonin og min energi kommer tilbage, jeg har det bedre med mig selv og jeg har et bedre humør!"

21. décembre 2020

"Jeg har fibromyalgi, store søvnproblemer og en åbenbar mangel på energi, når solen går væk. Min neurolog anbefalede dine briller. Det er jeg meget glad for mere energi, men desværre påvirker dette ikke min smerte. Men da jeg er i bedre form, synes jeg det er rigtig godt! Efterår og vinter skræmmer mig ikke længere takket være disse briller. Jeg er klar til at møde dem! Jeg kan virkelig anbefale det, og jeg kan ikke stoppe med at tale om det til alle rundt om mig."

21. décembre 2020

"Jeg fik ordineret det af min neurolog til mine søvnforstyrrelser og epilepsi, og nu er jeg kan ikke gør uden det længere. Det faktum, at de er briller, er meget praktisk, fordi du kan ting (som at børste tænder, spise frokost, læse eller endda starte arbejde). start med at arbejde). De leveres med et meget praktisk dæksel til opbevaring og / eller til rejser. Jeg anbefaler bare ikke at bruge dem i et mørkt rum."

21. décembre 2020

"Efter 5 dages brug af min luminette føler jeg mig allerede bedre ... Prøv det, og du stopper aldrig med at bruge det. Jeg har brugt det i 3 år om efteråret i 20 minutter om dagen ... mens jeg spiser morgenmad"

21. décembre 2020

"Jeg er meget tilfreds med luminette! (Jeg har luminette 3). Jeg har bedre søvncyklusser og de hjælper mig med at vågne op om morgenen (samt en kaffe). Plus de er let at bære. Hver morgen fortæller jeg mig selv, at jeg gjorde det rigtige ved at købe dem! jeg anbefale dem!"

21. décembre 2020
Kundeavatar
Christopher T.
Bedøm på Facebook Customer reviews 5 stars

"eg er meget glad for model 2. Luminette er nem at bruge og giver mig mulighed for at være aktiv om morgenen og gør det lettere at falde i søvn. Min neurolog gav mig gode råd! Jeg skifter sandsynligvis til model 3 i fremtiden..."

21. décembre 2020

"Jeg har haft mine luminetter 3 siden marts 2020, og jeg kan ikke undvære dem længere, de er perfekte til jetlag eller søvnforstyrrelser."

21. décembre 2020

Jeg har haft dem i et år nu. De blev anbefalet til mig af min terapeut, og jeg føler en reel forbedring af mit humør og træthed.

21. décembre 2020

"Jeg har haft årstidsdepression i årevis, så jeg besluttede at prøve lysterapi for at kompensere for manglen på vintersolskin, og jeg valgte modellen ""briller"" for nemheds skyld at være i stand til at gøre min morgenrutine og ikke behøver at være limet til et lyspanel. Resultaterne var hurtige, den sædvanlige træghed og generelle træthed er næsten forsvundet og og en anden fordel, som jeg ikke havde forudset, var, at min tendens til at have problemer med at falde i søvn om aftenen forsvandt også, sandsynligvis på grund af en omjustering af døgnrytme... Alt i alt er det en investering, men jeg fortryder det slet ikke, og min kone er også begyndt at bruge det også!"

21. décembre 2020

"Jeg havde tidligere en lille Phillips-lysboks, og det var besværet at sidde i den rigtige vinkel, afstand og tid. Med disse behøver jeg ikke bekymre mig om nogen af disse ting. Jeg har lige lagt det dem på, tryk på knappen, og brug dem, indtil de slukker. Let at bruge, uanset om jeg har min briller eller kontakter. Disse giver mig heller ikke hovedpine som Phillips-lysboksen gjorde! Vi har næsten 4 personer i min husstand, der bærer disse hver dag - jeg køber et sekund par snart! (To af os har sovet forbi uorden, og alle ser ud til at få et humørsvingning!)"

21. décembre 2020

"Brugt medicinsk til depression. Disse briller har givet mig et betydningsfuldt forbedring. Ikke akavet at bære, lyset forbedrer mit humør, bringer mig komfort, og de er meget nyttige."

21. décembre 2020

"Du skal gøre dette, så snart du rejser dig, Luminette glemmes hurtigt, og du kan gå omkring din din forretning. Fra den allerførste gang du bruger det, vil du hurtigt føle mere vågen, og nedfald midt om morgenen eller eftermiddagen forsvinder hurtigt. Virkelig imponeret."

21. décembre 2020

"Jeg har været bruger i mere end ti år ... luminetten har altid hjulpet mig med at blive"" afbalanceret ""i løbet af min nat eller tidligt om morgenen. på arbejde ... du føler dig meget hurtigere. Pålideligt produkt og let at bruge."

21. décembre 2020

"Jeg købte Luminette for at hjælpe mig med at bekæmpe vinterblues. Jeg bruger den hver morgen hvornår Jeg står op. Hvad jeg kan lide ved Luminette er, at jeg kan vælge længden af sessionen (20, 30 eller 60 minutter) afhængigt af min tilgængelighed, og at jeg kan gå rundt i min virksomhed under sessionen (ingen grund til at blive foran en lampe placeret på bordet). Efter nogle få dage med brug, bemærkede jeg allerede resultatet: ikke mere depression på grå og regnfulde dage. Over tid har jeg følt mig mindre træt og har mere energi. Jeg virkelig anbefale Luminette."

21. décembre 2020

"I årevis har jeg lidt af sæsonbetinget depression. Jeg er blevet rådgivet af sundhedspersonale (praktiserende læge, psykiater, psykolog og farmaceut) har rådet mig til det brug lysterapi for at forbedre min tilstand om efteråret og vinteren. Jeg tøvede længe og så opdagede jeg Luminette. Jeg bruger det om morgenen, enten mens jeg går rundt (morgenmad, børstning af min tænder børstes ...) eller når jeg læser. Efter sessionen har jeg meget mere energi og motivation til at møde dagen. Det er meget praktisk, fordi det kan bæres på samme tid som mine briller eller computerglas. De er lavet af en ret stiv plastik, men de ser ud til at være stærke. De oplader ganske hurtigt. En opladningsindikator giver dig besked, når den er færdig. Når de er opladet, kan de bruges ca. 10 gange. Der er 3 tilstande. Jo mere kraftfuldt lys, jo kortere eksponeringstid. Hvad der er meget praktisk er, at du ikke behøver at se tiden, fordi de slukker af sig selv, når den sessionen er slut. Den eneste lille ""ulempe"" er, at den mest kraftfulde tilstand kan være blændende, når det omgivende lys er svagt. Jeg vil anbefale dette produkt uden tøven, da det giver mig et ægte moralsk boost i løbet af korte dage."

21. décembre 2020
Preview video 2
Play button Play button hover
Preview video 2
Preview video 3
Play button Play button hover
Preview video 3

Vores hjemmeside bruger cookies til at gøre din browsing oplevelse bedre. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies