Každý rok si všímám nedostatku světla a ovlivňuje to moji náladu. Letos jsem našel řešení, jak to napravit pomocí Luminette. Výhodou je, že při používání nejste uvíznutí před obrazovkou, takže se ráno můžete připravovat nebo snídat s nasazenými brýlemi. Je to velmi praktické :)

21. prosince 2020

Luminettes používám od začátku října 2020 k řešení mé sezónní afektivní poruchy (SAD). Zatím nemám žádné příznaky SAD, i přes měnící se čas (zimní čas) a slunce mizející v 16:30. To za prvé. Jsem ohromen. Úroveň mé energie se zvýšila a většinu času se cítím svobodný a veselý. Také spím mnohem lépe. Musím dodat, že jsem vysadil kofein, což také pomáhá. Luminettes jsou mnohem, mnohem lepší než lampy. Nosím je každé ráno, aniž bych musel zírat do lampy. Moje nálada se opravdu zlepšila. Jsou velmi pohodlné a snadno se používají. Nasadil jsem si je na brýle. Snadno se nabíjejí a lze je používat, aniž byste je museli každý den připojovat. Každý, kdo mě vidí, jak je nosím (když se účastním online schůzek, když jdu k zubaři atd.), se mě ptá, jestli to funguje. Lidé si myslí, že je to hezké a velmi je to zajímá, protože vždy mají v rodině někoho se SAD, nebo jsou touto poruchou sami postiženi. Takže opravdu, žádné stížnosti, jen dobré věci o mých Luminettes, které jsou pro mě nyní stejně cenné jako můj mobilní telefon. Díky!

21. prosince 2020

Vynikající brýle pro světelnou terapii. Používám je každé ráno, když se probudím. Již několik let trpím sezónní depresí, ale díky Luminettes pociťuji účinky poruch nálady mnohem méně na podzim a v zimě. Používám je od poloviny podzimu do konce března. Měl jsem lampu pro světelnou terapii, ale bylo docela omezující být pořád před ní. Se svými Luminettes mohu bez problémů podnikat. Jsem velmi spokojen!

21. prosince 2020

Příchod podzimu pro mě každý rok znamená depresi, únavu, dlouhý spánek a odpolední vyčerpání! Mluvil jsem o tom s lékařem, který mi poradil, abych zkusil Luminette. Rozhodl jsem se je koupit a používat každé ráno. Takže snídám se zapnutým Luminette po dobu 20 minut. Umožňuje mi pohybovat se a vidět, co dělám, na rozdíl od starých zařízení, která zůstávala na stole a která podle provedených studií byla k ničemu, protože svítivost LED nedosáhla výše než úrovně hlavy a nedosáhla tak očních senzorů... Nyní se během dne cítím fit a zdravý, a pokud se během zimy cítím po obědě unavený, dám si znovu relaci. Tímto způsobem moje tělo přestane produkovat melatonin a moje energie se vrátí, cítím se lépe a mám lepší náladu!

21. prosince 2020

Mám fibromyalgii, velké problémy se spánkem a zjevný nedostatek energie, když slunce zmizí. Můj neurolog mi doporučil vaše brýle. Jsem potěšen, mám více energie, bohužel to však nemá vliv na moji bolest. Ale protože jsem v lepší kondici, myslím, že je to opravdu skvělé! Podzim a zima mě už díky těmto brýlím neděsí. Jsem připraven jim čelit! Opravdu to doporučuji a nemohu o tom přestat povídat všem kolem mě.

21. prosince 2020

Předepsal mi to můj neurolog kvůli poruchám spánku a epilepsii, a teď už se bez toho neobejdu. Skutečnost, že se jedná o brýle, je velmi praktická, protože můžete dělat různé věci (jako je čištění zubů, oběd, čtení nebo dokonce začít pracovat). Dodávají se s velmi praktickým krytem pro skladování a/nebo cestování. Pouze je nedoporučuji používat v temné místnosti.

21. prosince 2020

Po 5 dnech používání svých luminette se už cítím lépe ... Vyzkoušejte to a nikdy je nepřestanete používat. Nosím je 3 roky, na podzim 20 minut denně ... při snídani

21. prosince 2020

Jsem velmi spokojen s luminette! (Mám luminette 3). Mám lepší spánkové cykly a pomáhají mi se ráno probudit (stejně jako káva). Navíc se snadno nosí. Každé ráno si říkám, že jsem je koupil správně! Doporučuji je!

21. prosince 2020
Avatar zákazníka
Christopher T.
Recenze na Facebook Customer reviews 5 stars

Jsem potěšen modelem 2. Luminette se snadno používají, umožňují mi být ráno aktivní a usnadňují usínání. Můj neurolog mi dal dobrou radu! Pravděpodobně v budoucnu přejdu na model 3...

21. prosince 2020

Luminettes mám od 3. března 2020 a už se bez nich neobejdu, jsou perfektní na pásmovou nemoc nebo poruchy spánku.

21. prosince 2020

Mám je už rok. Doporučil mi je můj terapeut a cítím skutečné zlepšení nálady a únavy.

21. prosince 2020

Už roky trpím sezónní depresí, a tak jsem se rozhodl vyzkoušet světelnou terapii, abych vykompenzoval nedostatek zimního slunečního svitu, a zvolil jsem si model „brýlí“ pro pohodlí, abych mohl dělat svou ranní rutinu a nemusel zůstat přilepený na světelný panel. Výsledky byly rychlé, obvyklá pomalost a celková únava téměř zmizely a další výhodou, kterou jsem nepředvídal, bylo to, že mizí i moje tendence mít večer problém usnout, pravděpodobně kvůli úpravě cirkadiánního rytmu... Celkově je to investice, ale vůbec jí nelituji a začala ji používat i moje žena!

21. prosince 2020

Dříve jsem měl malou světelnou skříňku Phillips a bylo u ní obtížné sedět ve správném úhlu, vzdálenosti a čase. S těmito brýlemi si nemusím dělat starosti s žádnou z těchto věcí. Jen jsem si je nasadil, zmáčkl knoflík a nosil je, dokud se nevypnuly. Snadné použití, ať už nosím brýle nebo kontaktní čočky. Také mi to nedělá bolesti hlavy jako u světelné skříňky Phillips! V mé domácnosti je nosí téměř 4 lidé každý den - brzy si koupím druhý pár! (Dva z nás mají poruchu spánku a zdá se, že každému se lepší nálada!)

21. prosince 2020

Používají se lékařsky k léčbě deprese. Tyto brýle mi přinesly významné zlepšení. Není nepříjemné je nosit, světlo zlepšuje moji náladu, přináší mi pohodlí a je velmi užitečné.

21. prosince 2020

Měli byste to udělat hned, jak vstanete, na Luminette rychle zapomenete a můžete se pustit do práce. Od prvního použití se budete rychle cítit více vzhůru a polední nebo odpolední propady rychle zmizí. Opravdu ohromující.

21. prosince 2020

Jsem uživatelem více než deset let ... luminette mi vždy pomohly dosáhnout „vyváženosti“ během nočních nebo časných ranních směn v práci ... velmi rychle se cítíte lépe. Spolehlivý produkt a snadné použití.

21. prosince 2020

Koupil jsem Luminette, aby mi pomohly bojovat proti zimnímu blues. Používám je každé ráno, když vstanu. Na Luminette se mi líbí, že si mohu vybrat délku relace (20, 30 nebo 60 minut) v závislosti na mé dostupnosti a že můžu během relace absolvovat svoji práci (není třeba zůstat před lampou položenou na stole). Po několika dnech používání jsem si všiml výsledku: už žádná deprese v šedivých a deštivých dnech. Postupem času jsem se cítil méně unavený a měl více energie. Opravdu doporučuji Luminette.

21. prosince 2020

Po léta jsem trpěl sezónní depresí. Zdravotníci (praktický lékař, psychiatr, psycholog a lékárník) mi poradili, abych pomocí světelné terapie zlepšil svůj stav na podzim a v zimě. Dlouho jsem váhal a pak jsem objevil Luminette. Používám je ráno, buď při práci (snídaně, čištění zubů ...), nebo při čtení. Po relaci mám mnohem více energie a motivace čelit dnu. Je to velmi praktické, protože se dají nosit současně s mými brýlemi nebo brýlemi k počítači. Jsou vyrobeny z poměrně tuhého plastu, ale zdá se, že jsou pevné. Nabíjejí se docela rychle. Indikátor nabíjení vás informuje, až bude baterie hotová. Po nabití je lze použít přibližně 10krát. K dispozici jsou 3 režimy. Čím silnější je světlo, tím kratší je doba expozice. Velmi praktické je, že nemusíte sledovat čas, protože se po skončení relace samy vypnou. Jedinou malou „nevýhodou“ je, že nejvýkonnější režim může být do očí bijící, když je okolní světlo slabé. Doporučil bych tento produkt bez váhání, protože mi během několika dní dodává skutečnou morální podporu.

21. prosince 2020
Preview video 2
Play button Play button hover
Preview video 2
Preview video 3
Play button Play button hover
Preview video 3

Na našich webových stránkách se používají soubory cookie, které usnadňují prohlížení. Používáním našich stránek souhlasíte s používáním souborů cookie